Voetbalkooi of Pannakooi kopen

Voetbalkooi of Pannakooi kopen

Wat in eerste instantie begon als bijzaak is inmiddels uitgegroeid tot een op zichzelf staand bedrijf  waar je de beste Voetbalkooi of Pannakooi kunt kopen, ook wel pannakooien genoemd. Ondanks dat wij gevestigd zijn in ‘s-Gravenpolder, zijn wij werkzaam door heel Nederland. Sport en spel zijn immers niet plaatsgebonden!

Wij werken nauw samen met een internationale fabrikant. Hierdoor staan wij garant voor het leveren van een duurzame PANNAKOOI® van top kwaliteit. Doordat kinderen tegenwoordig met mobiele telefoons en tablets opgroeien, is buitenspelen een vergeten activiteit aan het worden. Hier zijn wij het niet zo mee eens. Door de verkoop, lease en verhuur van onze voetbalkooien proberen wij jong en oud te stimuleren meer naar buiten te gaan. U bent tenslotte nooit te oud om een potje Panna te spelen!

Onze Pannakooi of  Voetbalkooi kopen

Delta-pannakooi levert voetbalkooien van hoge kwaliteit. Bij ons kun je het beste kopen. Een pannakooi of voetbalkooi kan in verschillende oppervlakte worden geplaatst. Er is al een pannakooi van af 40 m2 te koop. Verder zijn ze geluidsarm en te verkrijgen in verschillende, types, maten en hekhoogtes. Delta-pannakooi staat garant voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit pannakooien.

Wij zijn altijd bereid mee te denken als er bepaalde factoren in de weg staan voor de aanschaf van een pannakooi. Deze factoren kunnen van alles zijn, van gebrek aan budget tot gebrek aan ruimte. Niets staat voor ons in de weg om uw wens te vervullen!

Wilt u snel meer informatie over een Voetbalkooi of  Pannakooi kopen? Stuur Ad dan een bericht.

Ons kunstgras kopen

Onze kunstgrassen zijn volledig geschikt om op te voetballen in de tuin of pannakooi en hebben daarnaast een zeer natuurlijke uitstraling. Kunstgras soorten voor o.a. gebruik in een pannakooi of sport en spel in een tuin, op een terras of balkon, worden steeds meer geaccepteerd vanwege de vele voordelen die het heeft ten opzichte van natuurgras of rubberen tegels. De innovatieve ontwikkeling van kunstgras heeft de laatste tijd zeker niet stil gestaan. De bewering dat kunstgras hard aanvoelt, kan daarmee naar het land der fabelen.

Zie hier meer informatie over kunstgras 

Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline