voetbal Producten

Pannakooi voetbal producten

Delta Pannakooi levert producten van hoge kwaliteit voor het spelen van panna voetbal. Verder zijn ze geluidsarm en te verkrijgen in verschillende, types, maten en hekhoogtes. Binnen de ruimte van de voetbalclub, in de gemeente, op het schoolplein of andere beheerde plaatsen is het installeren van een pannakooi mogelijk. Delta Pannakooi staat garant voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit pannakooien met hoge kwaliteit kunstgras met optioneel valdemping en/of lava onder het kunstgras.

Wij zijn altijd bereid mee te denken als er bepaalde factoren in de weg staan voor de aanschaf van een pannakooi. Deze factoren kunnen van alles zijn, van gebrek aan budget tot gebrek aan ruimte. Niets staat voor ons in de weg om uw wens te vervullen! De kosten voor een pannakooi variëren naar gelang de grote en het materiaal dat gekozen wordt. 

Pannadoeltjes

De voetbaldoeltjes zijn te verkrijgen in afwijkende maten en elke RAL-kleur op aanvraag. Deze zeer stevige en robuuste doeltjes  kunnen worden gecoat in elke RAL kleur. Dus ook in de kleur van uw logo. Pannadoeltjes hebben vrijwel altijd een accentkleur waardoor ze extra opvallen in de pannakooi.

Kunstgras in een panna voetbalkooi

Onze kunstgrassen zijn volledig geschikt om op te voetballen in de tuin. Of om een potje panna op te spelen in een voetbalkooi en hebben daarnaast een zeer natuurlijke uitstraling. Wel adviseren wij in een voetbal of pannakooi een soorten die geschikt zijn voor intensief gebruik. Kunstgras is aan slijtage onderhevig. Kunstgrassoorten voor o.a. gebruik in een pannakooi of sport en spel in een tuin, op een terras of balkon, worden steeds meer geaccepteerd vanwege de vele voordelen die het heeft ten opzichte van natuurgras of rubberen tegels. De innovatieve ontwikkeling van kunstgras heeft de laatste tijd zeker niet stil gestaan. De bewering dat kunstgras hard aanvoelt, kan daarmee naar het land der fabelen. Zie meer informatie over kunstgras

Wilt u snel meer informatie over onze producten? Stuur Ad dan een bericht.

DELTA pannakooi

pannakooi voetbal

Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline