Prijs Pannakooi

Wat is de prijs van een pannakooi?

Daar kom je achter door een gesprek aan te gaan met Ad.

De prijs van een pannakooi wordt door meerdere factoren bepaalt. Natuurlijk gooien we niet zomaar met getallen. We plannen eerst een gesprek met jou in. Dan worden je wensen geïnventariseerd. Wil je een grote kooi qua oppervlakte, bijvoorbeeld 28 x 35 m. Of wil je juist een kleine kooi 5 x 10 m of een afmeting er tussen in. Verder is de hoogte nog van belang. Dat de ballen er niet te gemakkelijk worden uit geschoten. Wel  adviseer ik om zo veel mogelijk gebruik te maken van speciale panna-ballen voetballen deze ballen zijn wat zwaarder en hebben een lage stuit.

Prijs Pannakooi

We  kijken naar de locatie, komt de kooi in het gras te staan of in de bestrating. Welke ondergrond moet er dan worden toe gepast? Komt de kooi in de openbare ruimte, kortbij bebouwing te staan is wellicht een geluidsarme kooi beter. Wordt het terrein in avond uren afgesloten of is het openbaar toegangkelijk,  Wij informeren naar de vergunningen en leggen dan vanaf onze kant uit wat de mogelijkheden en wellicht kansen zijn. De uiteindelijke kosten voor een pannakooi worden bepaald en opgebouwd uit diverse factoren. Zodra alles helder is, maken wij een offerte op die we dan ook weer met jou bespreken. Zodra de offerte helder en duidelijk is en de beslissing is gevallen, gaan wij aan de slag voor jou! Voordat je het weet staat de nieuwe pannakooi er en is de prijs niet meer belangrijk.

Meer weten over ons bedrijf en de prijs van een pannakooi?

We maken natuurlijk graag kennis met jou maar wellicht wilt jij ook eerst meer weten over ons bedrijf en de werkwijze! Lees verder en onze kunstgras leverancier Delta Kunstgras

Offerte aanvragen?

Vul dan je gegevens zo compleet in en druk op ‘Offerte aanvragen’

  Bedrijfsnaam

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Vragen/Opmerkingen

  prijs pannakooi

  Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline