Referenties

Pannakooi referentie

Pannakooi referentie VV Yerseke

Pannakooi referentie plaatsing Yerseke

Een mooie referentie van een pas geplaatste pannakooi is die voor VV Yerseke. Ze hebben gekozen voor een PANNAKOOI PROSERIE  S 120 met kleine doeltjes. De jeugd van de voetbalclub heeft samen met sponsoren het budget voor deze voetbalkooi bij elkaar gespaard. Dat sparen voor een pannakooi heeft best wel enige tijd geduurd. Het resultaat wat er staat  mag dan ook gezien worden.

Er is in deze situatie voor de PROSERIE S120 gekozen omdat dit product heel duurzaam en geluidsarm is. Ieder paneel is geïsoleerd en voorzien van een sluitstrip. Het is aan de staanders gebout met RVS inbusbouten met een niet universele maat zodat vandalen er niet zo maar mee aan de haal gaan. Dit type kooi is hufter proof.

De afmeting van de kooi is 12 x 25 m, de korte zijden zijn 2 meter hoog en de lang zijden 1 meter hoog. De doeltjes zijn in het rood uitgevoerd en de afmeting van de doeltjes is 120 cm breed, 80 cm hoog en 50 cm diep. De oppervlakte van de kooi is 300m2 groot.

Realisatie referentie pannakooi

De pannakooi is voorzien van een Multi Turf vezel kunstgras. Er is in deze situatie gekozen voor een zand ingestrooid systeem.  Op een fundering van > ca. 25 cm drainage zand. Het zand is opgesloten in betonband. Het pannaveld is in een natuur grasveld geplaatst daarom is het rondom voorzien van een zogenaamde maaitegel. Het voordeel van de maaitegel is dat men alles machinaal kan maaien. Er behoeft niet nog iemand extra onder het hekwerk te maaien. Dit is een relatief kleine extra investering in de aanleg, maar verdiend zich vrij snel terug in de besparing op arbeidstijd en kosten van het maaigereedschap.

Wilt u snel meer informatie of een referentie adres van een pannakooi? Stuur Ad dan een bericht.

DELTA pannakooi

Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline