Terug naar overzicht

Plaatsing bij VV Yerseke

Datum: 13-08-2020

 

De PANNAKOOI®PROSERIE S 120 op VV Yerseke

Bij “VV Yerseke” is een pannakooi aangelegd van het type PANNAKOOI®PROSERIE S 120. De jeugd van de voetbalclub heeft samen met sponsoren het budget voor de pannakooi bij elkaar gespaard. Dat sparen voor een pannakooi heeft best wel enige tijd geduurd. Het resultaat wat er staat  mag dan ook gezien worden.

PANNAKOOI®PROSERIE S 120 bij VV Yerseke

Er is voor de PROSERIE S120 gekozen omdat dit product heel duurzaam en geluidsarm is. Ieder paneel is geïsoleerd en aan de staanders gebout met RVS bouten met een niet universele maat zodat vandalen er niet zo maar mee aan de haal gaan. De afmeting van de kooi is 12 x 25 m, de korte zijden zijn 2 meter hoog en de lang zijden 1 meter hoog. De doeltjes zijn in het rood uitgevoerd en de afmeting van de doeltjes is 120 cm breed, 80 cm hoog en 50 cm diep. De oppervlakte van de kooi is 300m2 groot, dus een gebrek aan ruimte is niet aan de orde!

Ondergrond

De pannakooi is voorzien van een Multi Turf vezel kunstgras. Er is in deze situatie gekozen voor een zand ingestrooid systeem.  Op een fundering van > ca. 25 cm drainage zand. Het zand is opgesloten in betonband. Het pannaveld is in een natuur grasveld geplaatst daarom is het rondom voorzien van een zogenaamde maaitegel. Het voordeel van de maaitegel is dat men alles machinaal kan maaien. Er behoeft niet nog iemand extra onder het hekwerk te maaien. Dit is een relatief kleine extra investering in de aanleg, maar verdiend zich vrij snel terug in de besparing op arbeidstijd en kosten van het maaigereedschap.

Het verloop van de installatie:

Het zand is aangestampt en klaar voor het kunstgras om geïnstalleerd te worden

De rol ligt klaar om uitgerold te worden

Het kunstgras is geïnstalleerd

De pannakooi is geïnstalleerd, ingestrooid en klaar om bespeeld te worden

 

 

Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline