Terug naar overzicht

Plaatsing bij VV Pelikaan

Datum: 10-04-2021
Pannakooi VV Pelikaan

De PANNAKOOI PROSERIE S75 op VV Pelikaan.

VV Pelikaan

Na een tijd van lange voorbereiding is het dan zover. De pannakooi bij “VV Pelikaan” te Zwijndrecht is een feit en het resultaat is om trots op te zijn. Op vrijdag 1o april ’21 was de pannakooi klaar om in gebruik te worden genomen. De pannakooi is helemaal af, de verlichting brandt, het kunstgras is geborsteld en de lijm is droog. Er wordt vanaf nu volop gespeeld.

Bij de VV Pelikaan is een PANNAKOOI PROSERIE S75 geplaatst. Deze kooi is voorzien van alle gemakken. We plaatsten zes doelen; waarvan 2 grote, blauwe doelen aan de korte zijden en 4 kleine, witte doeltjes aan de lange zijden. Zo spelen er straks aan de lange zijde 2 teams tegelijkertijd en aan de korte zijden spelen 4 teams tegelijkertijd. De kleuren van de kooi zijn: zwart hekwerk met blauwe, grote doelen en witte, kleine doelen.

Royal Grass® Urban

Deze pannakooi is voorzien van de Royal Grass® Urban. Royal Grass® Urban heeft een grote veerkracht van de grasvezel, vanwege de versterkte ruggengraat. Net als vele andere soorten kunstgras is het bestand tegen weersomstandigheden zoals warmte van zonlicht, kou, droogte en extreme regenval. Royal Grass® Urban is fris olijfgroen en ingestrooid met wit zand.

Pannakooi VV Pelikaan

Hier zijn de shockpads geïnstalleerd voor extra valdemping

Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline