Terug naar overzicht

Plaatsing bij RKSV Sarto Tilburg

Datum: 23-08-2020
Pannakooi RKSV Sarto Tilburg

PANNAKOOI®PROSERIE S50 bij RKSV Sarto Tilburg

RKSV Sarto Tilburg

Deze PANNAKOOI®PROSERIE S50 bij RKSV Sarto Tilburg is uitgerust met de shockpad proplay 20 mm voor extra veiligheid en valdemping en met de ROYAL GRASS® Urban 40 mm kunstgras. De kleuren van de pannakooi zijn: Zwart hekwerk met blauwe pannadoeltjes. Zo is de jeugd van RKSV Sarto weer helemaal voorzien van een mooie pannakooi! Er is voor de PROSERIE S50 gekozen omdat dit product heel duurzaam en geluidsarm is. Ieder paneel is geïsoleerd en aan de staanders gebout met RVS bouten met een niet universele maat zodat vandalen er niet zo maar mee aan de haal gaan.

Royal Grass® Urban

Royal Grass® Urban heeft bewezen een duurzame en economische keuze te zijn. Net als alle andere soorten kunstgras in ons assortiment is het bestand tegen weersomstandigheden zoals warmte van zonlicht, kou, droogte en extreme regenval. Het is duurzaam en voordelig omdat er veel bespaard kan worden op onderhoud; ons kunstgras vereist minimaal onderhoud. Royal Grass® Urban heeft een grote veerkracht van de grasvezel, vanwege de versterkte ruggengraat.

Royal Grass® Urban heeft een egale olijfgroene kleur. Het is een zandgevuld type kunstgras, wat betekent dat de grasmat voorzien moet worden van een laag bruin gekleurd zand. Dit komt de natuurlijke uitstraling ten goede. Zandgevulde kunstgrassystemen zijn het meest duurzame type. Door het gewicht van het zand is het kunstgras bestand tegen vandalisme en diefstal, wat onontbeerlijk is voor openbare (en onbewaakte) terreinen. Royal Grass® Urban is ideaal voor een maatschappelijk verantwoorde en groene omgeving.

Pannakooi RKSV Sarto Tilburg

Hier worden de shockpads geïnstalleerd voor extra valdemping

Pannakooi RKSV Sarto Tilburg

Geïnstalleerd met de Urban 40 mm met de shockpad proplay 20 mm

Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline