Contact

Leg direct contact om een panna kooi te kopen, te bespreken of meer info te ontvangen

Overweegt u een panna kooi te kopen? Of heeft u vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefonisch, via het e-mailadres óf vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

DELTA pannakooi

Wilt u snel meer informatie? Stuur Ad dan een bericht.

Hij beantwoord uw verzoek spoedig!

 

  Bedrijfsnaam

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Vragen/Opmerkingen

  Contact Panna Kooi Kopen

  Hoe werkt Delta Pannakooi?

  Wij werken nauw samen met een internationale fabrikant. Hierdoor staan wij garant voor het leveren van een duurzame PANNAKOOI® van top kwaliteit. Doordat kinderen tegenwoordig met mobiele telefoons en tablets opgroeien, is buitenspelen een vergeten activiteit aan het worden. Hier zijn wij het niet zo mee eens. Door de verkoop, lease en verhuur van onze voetbalkooien proberen wij jong en oud te stimuleren meer naar buiten te gaan. U bent tenslotte nooit te oud om een potje Panna te spelen!

  Onze voetbalkooien kopen

  Delta-pannakooi levert pannakooien van hoge kwaliteit. Een pannakooi kan in verschillende oppervlakte worden geplaatst. Er is al een pannakooi van af 40 m2 te koop. Verder zijn ze geluidsarm en te verkrijgen in verschillende, types, maten en hekhoogtes. Delta-pannakooi staat garant voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit pannakooien. Ontdek meer over ons bedrijf Delta Pannakooi of leg direct contact om een panna kooi te kopen. 

  Copyright Delta Pannakooi | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Sitemap | Website door: SteketeeOnline